Friday, June 29, 2012

Alpha Lipid Slim Diet II (SDII) Package 2014 [updated 14 Nov 2014]


6/29/2012 09:26:00 AM | , , ,

Latest package for Alpha Lipid Slim Diet II 2014


Email : farhan_alphalipid @ yahoo.com
Phone : +6012 989 2612

THREE OPTIONS : 4 weeks, 2 weeks or customize according to your budget


NEW : MERDEKA PACKAGE DEAL. CLICK HERE NOW!


4 WEEKS PACKAGE DEAL

4 tins new SDII
1 Ketone stick
1 Shaker
1 Membership (Cooler bag, starter kit ENG/MALAY/MANDARIN)
1 SDII booklet
1 SDII Diet tracking chart
1 SDII Special Handbook
1 Food Diary template


Add on :

Fibre Max 

Peninsula Malaysia -  120 MYR
Sabah/Sarawak -  130 MYR

4 weeks package (Special handbook and shaker not in the picture)

2 WEEKS PACKAGE DEAL

2 tins new SDII
1 Ketone stick
1 Shaker
1 Membership (Cooler bag, starter kit ENG/MALAY/MANDARIN)
1 SDII booklet
1 SDII Diet tracking chart
1 SDII Special Handbook
1 Food diary template


Add on :

1) Fibre Max 

Peninsula Malaysia - 120 MYR
Sabah/Sarawak - 130 MYR


2 weeks package (Special handbook and shaker not in the picture)

PRICING from Septemper 2014: 

Peninsula: 

2 weeks : 445 MYR nett
4 weeks : 765 MYR nett 

Sarawak : 

2 weeks : 470 MYR nett
4 weeks : 819 MYR nett

Sabah : 

2 weeks : 508 MYR nett
4 weeks : 839 MYR nett

Singapore : 

membership Fee : SGD 60, or free with certain Promo.

2 weeks : SGD 277 (including shipment SGD12 + membership).
4 weeks  : SGD 339.70 (FREE membership, FREE DHL shipping to SG)



Saudi Arabia : 


2 weeks : 445 MYR + 77 MYR = MYR 492
4 weeks : 765 MYR +150 MYR = MYR 865.  
PROMO : Add on 1 tin, without extra charge for shipping.

Add on :

SDII : MYR 150
Fibre Max : MYR 110


Dubai (UAE) : 


2 weeks : 445 MYR + 77 MYR = MYR 492
4 weeks : 765 MYR +141 MYR = MYR 856.  
PROMO : Add on 1 tin, without extra charge for shipping.


Japan : 


2 weeks : 445 MYR + 99 MYR = MYR 514.
4 weeks : 765 MYR +165 MYR = MYR 880.  
PROMO : Add on 1 tin, without extra charge for shipping.



Qatar : 


2 weeks : 445 MYR + 75 MYR = MYR 490.
4 weeks : 765 MYR +140 MYR = MYR 855.  
PROMO : Add on 1 tin, without extra charge for shipping.


Other countries / International :

2 weeks : 445 MYR + shipping
4 weeks : 765 MYR + shipping


Shipment charge for 1 month (4 tins) package : 

1 USD = 3.2 MYR

Australia                  : 115 MYR (USD 36)
Austria(EU)             : 191 MYR
Brunei                      : 130 MYR (EXPRESS SHIPMENT : 3-4 days)
Bangladesh              : 110 MYR
Czech Republic        : 232 MYR
Egypt                        : 193 MYR
Philippines               : 99 MYR
India                         : 149 MYR
Indonesia                 : 131 MYR (EXPRESS SHIPMENT : 3-4 days)
Japan                        : 165 MYR 

Maldives                   : 99 MYR
Singapore                 : FREE EXPRESS SHIPPING (DHL/TNT) 
Saudi Arabia            : 150 MYR (420 MYR for Express Shipment : 3-4 days)
South Korea             : 120 MYR
Qatar                         : 140 MYR
UAE (dubai)             : 141 MYR


You Might Also Like :


28 comments:

rossya said...

Berapa lamakah delivery ke Singapura setelah saya buat payment?

Mohd Farhan said...

terima kasih kerana bertanya. between 2 - 7 working days.kalau DHL, around 2-3 hari aje. :)

payment boleh guna paypal atau pay2home (SINGAPORE). pay2home ni murah aje..ramai customer SG yg guna ni.

rossya said...

Terima kasih. Boleh beri cara terperinci bagaimana saya nak menggunakan pay2home dan cara membuat pesanan.

Mohd Farhan said...

click link ni dan register.. :)

http://www.pay2home.com/

fee :

http://www.pay2home.com/ifyousendmoney.html

fixed SGD 9 sahaja..for any amount of money to Malaysia. :). ok la kan..

Anonymous said...

berapa harga 1 tin convert ke harga saudi riyals.. dan berapa hari hantaran ke saudi arabia..terima kasih

ella kamal said...

If saya nak order n post to Perth berapa cost nyer?i will pay via PayPal.tq . Email me norzillahkamal@yahoo.com.tq

Mohd Farhan said...

arab saudi, seminggu sahaja. sy dah byk kali hantar. nak order?

Ella kamal, ok, shipment cost untuk complete 1 month package, RM120 sahaja. 7-10 hari bekerja dapat la.

ok, sy terima paypal. bila nak? sy boleh process.

boleh submit order ? untuk memudahkan sy track order.

http://alphalipid-farhan.blogspot.com/p/order-form.html

Anonymous said...

Ibu Yang menyusukan bole ambil product ini?

La Liena said...

farhan, tin putih ni yang terbaru kan... tin biru tu macam mana?

Mohd Farhan said...

ibu yang menyusu boleh minum, asalkan bukan full time bf. if ambil pil perancang, tidak sesuai dengan SDII sebab kacau hormon. pil perancang itu sendiri juga akan menyebabkan badan jadi gemuk.

La Liena, yes, terbaru..baru dilancarkan di malaysia in may 2012 and Singapore June 2012. lagi power dari SDII lama, sebab ada extra fibre, green tea extract and vanilla flavoured. worth to try!

rahima said...

sy nak order tp tak tahu caranya

Mohd Farhan said...

@rahima,

boleh click pada "Order Form" and isi form tu. saya akan dapat order tu automatic.

mariza said...

Saya ambil perancang cucuk 3 bln skali. Sdll bksan x utk saya

mariza said...

Saya juga mgmbil bidadari (dcl) dan d n hans gold utk kulit. Blhkn minum sdll?

Mohd Farhan said...

@mariza, kalau ambil pil perancang, tidak sesuai. ia akan mengganggu diet anda.

Slim Diet II said...

Kalu saya dh masuk n jadi ejen bawa group lain dan nak follow group uall boleh ker?

Iklan Bisnes said...

http://www.murahnya.my/Lain-lain/86/buat-blog-siap-dengan-banner-iklan-untuk-anda-supaya-kelihatan-professional

faizah said...

hi.. farhan.
harga shipping MYR 141 ke Dubai , utk brp tin SDII ? tQ

meychy chiyoda said...

flavour ape yg ade ea??

meychy chiyoda said...

flavour ape yg ade ea? n kalau stop minum blh naik tak bdn??

Norza Rahamat said...

I'm a distributor in Singapore, contact me @+65 92724000, fb : /norzariah.rahamat
Email : norzarahamat@yahoo.com.sg

Mohd Farhan said...

@faizah, harga shipping tu untuk package sebulan. kalau nak order, boleh submit order form. add sy kt whatsapp : +6012 989 2612

Mohd Farhan said...

@meychy chiyoda,

yg ada perisa vanilla.

kalau stop minum tiada masalah, sebab ia hanyalah soya. kalau stop minum air soya, agak2 bleh naik badan ke? tak logik kan?

yang menyebabkan naik badan adalah cara pemakanan kita seharian. kena kawal. makan ikut keperluan, dan bukan ikut nafsu.

jika anda sudah bersedia, terus order dengan saya. jangan tangguh2 lagi..fast action, fast result!

contact me via email farhan_alphalipid @ yahoo.com or phone(whatsapp/call/sms) + 6012 989 2612

Anonymous said...

As salam saya Dari Dubai UAE if sy beli alpha lipid.pengahantaran berapa lama?dan berapa kos untuk 3tin+penghantaran?

Mohd Farhan said...

wsslm,

perhantaran ke Dubai mengambil masa lebih kurang 2 minggu. jika express shipment, hanya 3-4 hari sahaja. terpulang kepada budget anda. saya boleh sediakan untuk kedua2 jenis shipment.

adalah rugi untuk order 3 tin kerana 3 atau 4 tin, shipping caj lebih kurang shj. minimum yg saya syorkan,

3 or 4 tin SDII + ketone stick (50 sticks urine tester). saya akan sediakan juga buku panduan diet (dwibahasa, english and malay, serta SDII toolkit untuk memudahkan proces diet.

kos perhantaran bagi 3-4 tin + ketone adalah RM 90 shj.

sila email saya atau whatsapp : +6012 989 2612.

regards,
Farhan
+6012 989 2612
www.facebook.com/NewImageSlimDietII
www.facebook.com/CarbBal
www.facecook.com/AlphaLipidLifeline

Anonymous said...

Salam farhan.. ada beberapa kemusykilan..tolong terangkan ye..tq in advance ;-)
1. nak tahu la kenapa full time bf mum xboleh minum
2. Saya guna implan untuk rancang kehamilan..masuk kat lengan and akan keluarkan after 3 years.. adakah selama tempoh ni hormon dalam implan turut menyumbang kepada kenaikan berat badan?
3. Kenapa dalam program diet alpha lipid kita kena avoid fresh fruit?

Terima kasih

Mohd Farhan said...

wsslm,

terima kasih kerana bertanya.

1) full time bf tidak digalakkan kerana takut menjejaskan komposisi nutrisi susu badan. Jika anak diberi susu badan dan juga susu formula, then tidak mengapa.
walau bagaimana pun, tidak berbahaya kepada anak dan ibu jika si ibu masih mahu minum ALSDII ketika full time bf.

2)since puan ada menggunakan implan, hormon badan puan sudah pasti tidak stabil. implan tu juga yang menyebabkan badan jadi gemuk kerana hormon badan tidak stabil. AL SDII menggunakan sistem semulajadi badan untuk pecahkan lemak. so, fungsi hormon yang stabil sangat penting dalam diet ALSDII
3) fresh fruit ada gula. gula adalah carbohydrate. seulas durian mempunyai lebih kurang 28 g carbohydrate. sedangkan limit sehari carbohydate yang boleh diambil ketika berdiet AL SDII adalah 35 g. sebab itu buah tidak digalakkan. walau bagaimana pun, kalau nak ambil satu slice tu rasanya tidak menjadi masalah. pilih2 yang byk air.

terima kasih.

Anonymous said...

where we could buy directly to the store of the alpha lipid lifeline here in cebu city, philippines ?

Post a Comment

Colostrum : A Physician's Reference Guide