/* remove this */ Blogger Widgets /* remove this */

Friday, June 29, 2012

Alpha Lipid Slim Diet II (SDII) Package 2015

Share it Please
Latest package for Alpha Lipid Slim Diet II 2015


Email : farhan_alphalipid @ yahoo.com
Phone : +6012 989 2612

THREE OPTIONS : 4 weeks, 2 weeks or customize according to your budget


LIMITED PROMO ****ENDING 30 MARCH 2015***



NEW : MERDEKA PACKAGE DEAL. CLICK HERE NOW!


4 WEEKS PACKAGE DEAL

4 tins new SDII
1 Ketone stick
1 Shaker
1 Membership (Cooler bag, starter kit ENG/MALAY/MANDARIN)
1 SDII booklet
1 SDII Diet tracking chart
1 SDII Special Handbook
1 Food Diary template


Add on :

Fibre Max 

Peninsula Malaysia -  120 MYR
Sabah/Sarawak -  130 MYR

4 weeks package (Special handbook and shaker not in the picture)

2 WEEKS PACKAGE DEAL

2 tins new SDII
1 Ketone stick
1 Shaker
1 Membership (Cooler bag, starter kit ENG/MALAY/MANDARIN)
1 SDII booklet
1 SDII Diet tracking chart
1 SDII Special Handbook
1 Food diary template


Add on :

1) Fibre Max 

Peninsula Malaysia - 120 MYR
Sabah/Sarawak - 130 MYR


2 weeks package (Special handbook and shaker not in the picture)

PRICING from Septemper 2014: 

Peninsula: 

2 weeks : 445 MYR nett
4 weeks : 765 MYR nett 

Sarawak : 

2 weeks : 470 MYR nett
4 weeks : 819 MYR nett

Sabah : 

2 weeks : 508 MYR nett
4 weeks : 839 MYR nett

Singapore : 

membership Fee : SGD 60, or free with certain Promo.

2 weeks : SGD 277 (including shipment SGD12 + membership).
4 weeks  : SGD 339.70 (FREE membership, FREE DHL shipping to SG)



Saudi Arabia : 


2 weeks : 445 MYR + 77 MYR = MYR 492
4 weeks : 765 MYR +150 MYR = MYR 865.  
PROMO : Add on 1 tin, without extra charge for shipping.

Add on :

SDII : MYR 150
Fibre Max : MYR 110


Dubai (UAE) : 


2 weeks : 445 MYR + 77 MYR = MYR 492
4 weeks : 765 MYR +141 MYR = MYR 856.  
PROMO : Add on 1 tin, without extra charge for shipping.


Japan : 


2 weeks : 445 MYR + 99 MYR = MYR 514.
4 weeks : 765 MYR +165 MYR = MYR 880.  
PROMO : Add on 1 tin, without extra charge for shipping.



Qatar : 


2 weeks : 445 MYR + 75 MYR = MYR 490.
4 weeks : 765 MYR +140 MYR = MYR 855.  
PROMO : Add on 1 tin, without extra charge for shipping.


Other countries / International :

2 weeks : 445 MYR + shipping
4 weeks : 765 MYR + shipping


Shipment charge for 1 month (4 tins) package : 

1 USD = 3.2 MYR

Australia                  : 115 MYR (USD 36)
Austria(EU)             : 191 MYR
Brunei                      : 130 MYR (EXPRESS SHIPMENT : 3-4 days)
Bangladesh              : 110 MYR
Czech Republic        : 232 MYR
Egypt                        : 193 MYR
Philippines               : 99 MYR
India                         : 149 MYR
Indonesia                 : 131 MYR (EXPRESS SHIPMENT : 3-4 days)
Japan                        : 165 MYR 

Maldives                   : 99 MYR
Singapore                 : FREE EXPRESS SHIPPING (DHL/TNT) 
Saudi Arabia            : 150 MYR (420 MYR for Express Shipment : 3-4 days)
South Korea             : 120 MYR
Qatar                         : 140 MYR
UAE (dubai)             : 141 MYR

29 comments:

  1. Berapa lamakah delivery ke Singapura setelah saya buat payment?

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana bertanya. between 2 - 7 working days.kalau DHL, around 2-3 hari aje. :)

    payment boleh guna paypal atau pay2home (SINGAPORE). pay2home ni murah aje..ramai customer SG yg guna ni.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih. Boleh beri cara terperinci bagaimana saya nak menggunakan pay2home dan cara membuat pesanan.

    ReplyDelete
  4. click link ni dan register.. :)

    http://www.pay2home.com/

    fee :

    http://www.pay2home.com/ifyousendmoney.html

    fixed SGD 9 sahaja..for any amount of money to Malaysia. :). ok la kan..

    ReplyDelete
  5. berapa harga 1 tin convert ke harga saudi riyals.. dan berapa hari hantaran ke saudi arabia..terima kasih

    ReplyDelete
  6. If saya nak order n post to Perth berapa cost nyer?i will pay via PayPal.tq . Email me norzillahkamal@yahoo.com.tq

    ReplyDelete
  7. arab saudi, seminggu sahaja. sy dah byk kali hantar. nak order?

    Ella kamal, ok, shipment cost untuk complete 1 month package, RM120 sahaja. 7-10 hari bekerja dapat la.

    ok, sy terima paypal. bila nak? sy boleh process.

    boleh submit order ? untuk memudahkan sy track order.

    http://alphalipid-farhan.blogspot.com/p/order-form.html

    ReplyDelete
  8. Ibu Yang menyusukan bole ambil product ini?

    ReplyDelete
  9. farhan, tin putih ni yang terbaru kan... tin biru tu macam mana?

    ReplyDelete
  10. ibu yang menyusu boleh minum, asalkan bukan full time bf. if ambil pil perancang, tidak sesuai dengan SDII sebab kacau hormon. pil perancang itu sendiri juga akan menyebabkan badan jadi gemuk.

    La Liena, yes, terbaru..baru dilancarkan di malaysia in may 2012 and Singapore June 2012. lagi power dari SDII lama, sebab ada extra fibre, green tea extract and vanilla flavoured. worth to try!

    ReplyDelete
  11. sy nak order tp tak tahu caranya

    ReplyDelete
  12. @rahima,

    boleh click pada "Order Form" and isi form tu. saya akan dapat order tu automatic.

    ReplyDelete
  13. Saya ambil perancang cucuk 3 bln skali. Sdll bksan x utk saya

    ReplyDelete
  14. Saya juga mgmbil bidadari (dcl) dan d n hans gold utk kulit. Blhkn minum sdll?

    ReplyDelete
  15. @mariza, kalau ambil pil perancang, tidak sesuai. ia akan mengganggu diet anda.

    ReplyDelete
  16. Kalu saya dh masuk n jadi ejen bawa group lain dan nak follow group uall boleh ker?

    ReplyDelete
  17. http://www.murahnya.my/Lain-lain/86/buat-blog-siap-dengan-banner-iklan-untuk-anda-supaya-kelihatan-professional

    ReplyDelete
  18. hi.. farhan.
    harga shipping MYR 141 ke Dubai , utk brp tin SDII ? tQ

    ReplyDelete
  19. flavour ape yg ade ea? n kalau stop minum blh naik tak bdn??

    ReplyDelete
  20. I'm a distributor in Singapore, contact me @+65 92724000, fb : /norzariah.rahamat
    Email : norzarahamat@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  21. @faizah, harga shipping tu untuk package sebulan. kalau nak order, boleh submit order form. add sy kt whatsapp : +6012 989 2612

    ReplyDelete
  22. @meychy chiyoda,

    yg ada perisa vanilla.

    kalau stop minum tiada masalah, sebab ia hanyalah soya. kalau stop minum air soya, agak2 bleh naik badan ke? tak logik kan?

    yang menyebabkan naik badan adalah cara pemakanan kita seharian. kena kawal. makan ikut keperluan, dan bukan ikut nafsu.

    jika anda sudah bersedia, terus order dengan saya. jangan tangguh2 lagi..fast action, fast result!

    contact me via email farhan_alphalipid @ yahoo.com or phone(whatsapp/call/sms) + 6012 989 2612

    ReplyDelete
  23. As salam saya Dari Dubai UAE if sy beli alpha lipid.pengahantaran berapa lama?dan berapa kos untuk 3tin+penghantaran?

    ReplyDelete
  24. wsslm,

    perhantaran ke Dubai mengambil masa lebih kurang 2 minggu. jika express shipment, hanya 3-4 hari sahaja. terpulang kepada budget anda. saya boleh sediakan untuk kedua2 jenis shipment.

    adalah rugi untuk order 3 tin kerana 3 atau 4 tin, shipping caj lebih kurang shj. minimum yg saya syorkan,

    3 or 4 tin SDII + ketone stick (50 sticks urine tester). saya akan sediakan juga buku panduan diet (dwibahasa, english and malay, serta SDII toolkit untuk memudahkan proces diet.

    kos perhantaran bagi 3-4 tin + ketone adalah RM 90 shj.

    sila email saya atau whatsapp : +6012 989 2612.

    regards,
    Farhan
    +6012 989 2612
    www.facebook.com/NewImageSlimDietII
    www.facebook.com/CarbBal
    www.facecook.com/AlphaLipidLifeline

    ReplyDelete
  25. Salam farhan.. ada beberapa kemusykilan..tolong terangkan ye..tq in advance ;-)
    1. nak tahu la kenapa full time bf mum xboleh minum
    2. Saya guna implan untuk rancang kehamilan..masuk kat lengan and akan keluarkan after 3 years.. adakah selama tempoh ni hormon dalam implan turut menyumbang kepada kenaikan berat badan?
    3. Kenapa dalam program diet alpha lipid kita kena avoid fresh fruit?

    Terima kasih

    ReplyDelete
  26. wsslm,

    terima kasih kerana bertanya.

    1) full time bf tidak digalakkan kerana takut menjejaskan komposisi nutrisi susu badan. Jika anak diberi susu badan dan juga susu formula, then tidak mengapa.
    walau bagaimana pun, tidak berbahaya kepada anak dan ibu jika si ibu masih mahu minum ALSDII ketika full time bf.

    2)since puan ada menggunakan implan, hormon badan puan sudah pasti tidak stabil. implan tu juga yang menyebabkan badan jadi gemuk kerana hormon badan tidak stabil. AL SDII menggunakan sistem semulajadi badan untuk pecahkan lemak. so, fungsi hormon yang stabil sangat penting dalam diet ALSDII
    3) fresh fruit ada gula. gula adalah carbohydrate. seulas durian mempunyai lebih kurang 28 g carbohydrate. sedangkan limit sehari carbohydate yang boleh diambil ketika berdiet AL SDII adalah 35 g. sebab itu buah tidak digalakkan. walau bagaimana pun, kalau nak ambil satu slice tu rasanya tidak menjadi masalah. pilih2 yang byk air.

    terima kasih.

    ReplyDelete
  27. where we could buy directly to the store of the alpha lipid lifeline here in cebu city, philippines ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello, yes, we have 2 offices there. may i have your contact details?

      thanks

      Delete

Follow The Author

blog counter
blog counter